Carson Coma / KERET Sessions

Cikk

március 25, 2019

Steszkó Zsanett

582

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ha KERET, akkor Sessions! Számtalan embertől hallottam már, hogy annak idején az akkor még csak szárnyait bontogató Middlemist Red vagy Run Over Dogs videói miatt találkozott először a blogunkkal, úgyhogy igazán örvendetes dolog, hogy öt év után a sorozat újraindult! A két héttel ezelőtti Fat & Cute csapatás után most a Carson Coma konszolidáltabb, de cseppet sem unalmasabb, vintage beatzene és a pszichedélia határán bugizó vizeire evezünk.

A legutóbbi Kikeltetőnk egyik kedvenc zenekara pont a megmérettetésen nyerte ezt a lehetőséget, hogy rögzíthesse három pazar szerzeményét a Kepler Stúdióban – ezeket most teljes egészében és külön-külön is visszanézhetitek YouTube-csatornánkon. Legközelebb pedig  Platon Karataev felvételei érkeznek majd!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Benkő Ádámnak és Szűcs Andrásnak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK