Carson Coma / KERET Sessions

Cikk

március 25, 2019

Steszkó Zsanett

721

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

Ha KERET, akkor Sessions! Számtalan embertől hallottam már, hogy annak idején az akkor még csak szárnyait bontogató Middlemist Red vagy Run Over Dogs videói miatt találkozott először a blogunkkal, úgyhogy igazán örvendetes dolog, hogy öt év után a sorozat újraindult! A két héttel ezelőtti Fat & Cute csapatás után most a Carson Coma konszolidáltabb, de cseppet sem unalmasabb, vintage beatzene és a pszichedélia határán bugizó vizeire evezünk.

A legutóbbi Kikeltetőnk egyik kedvenc zenekara pont a megmérettetésen nyerte ezt a lehetőséget, hogy rögzíthesse három pazar szerzeményét a Kepler Stúdióban – ezeket most teljes egészében és külön-külön is visszanézhetitek YouTube-csatornánkon. Legközelebb pedig  Platon Karataev felvételei érkeznek majd!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Benkő Ádámnak és Szűcs Andrásnak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

PLAYLISTEK