Dögös számmal vezeti fel új albumát a Blue Tips
november 19, 2018

A szentendrei indie rock formáció lassan két éve zenél együtt, ezt megünneplendő januárban második nagylemezét fogja közkinccsé tenni. A Blue Tips előtte azonban még koncertezik egyet és hangulatfokozó gyanánt a leendő album címadó dalát is eljuttatta hozzánk, melyhez egy kis hangulatvideó is készült.

Az ‘In Line’ stabilan hozza azt a laza indie rock ‘n roll érzést, amit már az első megjelent anyagukban is szóvá tettünk, a Ricsárdgír koncertek rendszeres vendégszereplőjének, Borszukovszky Flórának az énekhangja pedig még szexibbé varázsolja a dalt.

„Ezt a számot a Flóra írta, már teszteltük pár koncerten és a közönség jól fogadta. Egy videó is készült a dalhoz, aminek főszereplője és vágója a dobosunk, Dávid, aki egyébként most a Ricsárdgír dobosa is átmenetileg. Szentendrén, a Kőhegy lábánál vettük fel, sajnos nem volt sok időnk rá, mert ránk szóltak, hogy magánterületen tartózkodunk, ezért inkább szedtük gyorsan a sátorfánkat.” – mesélte Zsirai Andris, a Blue Tips basszusgitárosa.

A kapkodva felvett videó inkább csak egy aláfestést ad a dalhoz, melynek nem csak címét, hanem remélhetőleg lendületét is viselni fogja az új album. Apropó premierek, Andrisék pár napja már kihoztak egy számot a Phenom’-on.

  • December 7-én élőben élvezhetitek a Blue Tips koncertjét, ráadásul az idei Kikeltetőn szintén szűkített listába jutó FLOO is fellép aznap.