FLOO

Bármennyire sokat beszélnek a gitárzene haláláról, akármilyen trendek is uralkodnak a popzenében, mindig lesz igény stenkes riffekre. A FLOO ha valamiben nagyon jó, akkor épp ebben. Fodor Gábor előző zenekara, már a Fubarite is üde színfoltja volt a hazai alternatív rockzenének, feloszlásuk után nem sokkal Gábor összeállt Krajnyák N. Bencével, kettejük közös projektjének első gyümölcse a Queens of the Stone Age-slágereket megidéző ‘White Raider’. Lendület és dögösség akad benne bőven.

Elég bengán szól az egész, ahogy kell, de ezen kívül kicsit tucatsztóner hangulata van az egésznek.

– Sajó Dávid

Nyilván nem 2018-ban és Magyarországon találják fel a stoner rockot, viszont a srácok a műfajt a kifejezetten igényes oldaláról ragadták meg. Egy kicsivel több koszos hangzást el tudnék képzelni, de simán hallgatnám még tovább.

– Biczó Andi

Erőteljes, lendületes. És imádom, hogy egy 2 fős formáció! Kíváncsi lennék, mennyire tudnak még nyitni a műfajon belül.

– Kisrchner Petra

Kurva jól döngöl ez a zene, ha az énekes kicsit őszintébben megvadulna (SÖR), tuti vennék jegyet a koncertjükre. Így egyelőre az ének miatt kissé átgalosnak érzem, de simán érzem, hallom az énekesben, hogy sokkal leszaromabb tudna lenni. Ezek a szép dallamok sok helyen elveszik a zene ízét. Persze nem szerencsés más előadókat példaként állítani, de egy kis Red Fang-es attitűd nagyon jól állna a zenekarnak szerintem.

– Czeglédi Szasza

Ez oké, itt nagy kérdés, hogy mi történik egy egész koncert alatt – el tudom képzelni azt is, hogy nagyon magával ragad és azt is, hogy egysíkúvá válik, szóval itt egy élő randevú sokat el fog dönteni.

– Sallai Laci

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük