borító_fishing
Augusztusra tolódik a Fishing on Orfű is
május 5, 2021

Vészesen közeledik a fesztiválszezon, ellenben kormányzati döntés továbbra sincsen a zenés-táncos rendezvényeket, köznyelven bulikat és koncerteket illetően, így egyre több eredetileg júniusi fesztivál költözik a szezon végére. A Kolorádó után most a Fishing on Orfű is bejelentette, hogy az óvatosságból korábban már meghirdetett augusztusi pótdátumon tartják meg fesztivált:

„Eljött az idő, döntést kellett hoznunk a fesztivál időpontjával kapcsolatban, hiszen vészesen közeleg az eredeti Fishing on Orfű dátuma. Mindent átgondolva úgy döntöttünk, hogy a fesztivált a meghirdetett pótdátumon, azaz AUGUSZTUS (24)-25-26-27-28-án tartjuk meg.” – írják közleményükben a Facebookon.

A jegyeket és bérleteket a szervezők automatikusan átmentik a pótdátumra, illetve a speciális beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Ugyanakkor korábban már felmerült egy esetleges „MiniFishing” gondolata is (a tervek szerint az idei Bánkitón is inkább házibuli hangulatra kell számítani) az eredeti júniusi dátumot illetően, erről a következőket írták a szervezők:

„Mindenképpen szeretnénk egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartani a Fishing eredeti dátumán. Erről a tervünkről már írtunk korábban és nagyon örültünk a pozitív reakcióitoknak. Szóval arra kérünk benneteket, hogy ceruzával írjátok be a MiniFishinget a június 17-18-19-i csütörtök-péntek-szombatra a naptáraitokba! Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy amennyiben az akkori szabályozások lehetővé teszik, akkor egy szuper, még családiasabb kisrendezvénnyel kedveskedjünk nektek!”

Az idei Fishing maradék jegyeire itt lehet lecsapni, illetve külön öröm, hogy végre nem egyidőben van a fesztivál a Kolorádóval, így idén kimarad a szokásos hova menjek inkább dilemma.

  • A legutóbbi Fishingről írt beszámolónkat itt tudjátok elolvasni.

Képek: Fishing on Orfű Facebook