Menu

A Parkban és Inotán lesznek a legjobb programok a héten

Heti Bontás / Augusztus 28. – Szeptember 3.

augusztus 28, 2023

Most aztán már tényleg a nyár utolsó hetéhez érkeztünk, nyárzáró bulik és egy utolsó fesztivál azért még maradt a tarsolyban.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

OTL All Gang

Augusztus 30., Budapest Park

Története eddigi legnagyobb bulijához érkezik a hazai trap zenét összefogó On The Low kiadó, ugyanis a teljes csapat színpadra lép szerdán a Parkban. A program délután öttől kezdődik, a koncertek tízig tartanak, ezután pedig SHUTDOWN after hajnalig a Dzsungel színpadon.

Carson Coma Bemutatja

Szeptember 1., Budapest Park

A Carson Coma minifesztivállal zárja a nyarat, két színpadon nézhetünk meg olyan előadókat mint Hegedűs Józsi, a Mordái vagy a kisbetűs ünnepnapok. Természetesen az estét a rendező zenekar zárja egy több mint másfél órás koncerttel.

Inota Fesztivál

Augusztus 31. – Szeptember 3., Inotai hőerőmű

Először kerül megrendezésre az audiovizuális Inota fesztivál egy nagyon különleges helyszínen. A rendezvénnyel már többször foglalkoztunk a blogon, bejárásunkról készült videónkat itt tudjátok megnézni. Fellépők között szerepel Daniel Avery, a Lebanon Hanover, Nils Frahm és egy rakat érdekes külföldi és hazai előadó is.

Tilos 32. Születésnap

Szeptember 1 – 3., Dürer Kert

Harminckettedik születésnapját ünnepli a nemrég elhallgató, majd újra frekvenciához jutó független rádió. A hagyományhoz híven most is a Dürerben lesz megtartva a többnapos esemény, ahol olyan fellépőkkel találkozhatunk mint: Lenkke_, a Deep Glaze vagy Obroni.

Ghosty + Broo

Szeptember 2., Gólya

Visszatér a Gólyaba Ghosty és hozza magával Broo-t, akivel anno a virális „Soromat” című dalát készítette. A legutóbb is hatalmas energiák szabadultak fel, szerintem ez most sem lesz másképp.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek