Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Hangolódjatok velünk a Vanishing Pointra!
KERET playlist

Hangolódjatok velünk a Vanishing Pointra!

KERET playlist

Dr. Playlist visszatér, ezúttal egy rendhagyó listával, melyet kifejezetten a mai Vanishing Pointra készített nektek. A Middlemist Red, a Fingers Crossed és a Dürer Kert közös szervezésű pszichedelikus fesztiváljának line-upjáról már mi is hírt adtunk, most pedig tovább fokozzuk a hangulatot egy olyan playlisttel, melyet szigorúan a fellépők dalaiból válogattunk össze.

Ha szeretnétek személyre szabott lejátszási listát kérni Dr. Playlisttől, írjatok neki a hello@keretblog.hu címre Dr. Playlist tárggyal!

  • Készülődjetek velünk a bulira! Ha még nem tettétek meg, a helyszínen és online tudtok jegyet vásárolni, utána pedig találkozunk a Vanishing Point Afteren!
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.