Kikeltető PÉNZ
Hangolódjatok tavalyi Puma Danger egysnittessel és idei playlisttel a szombati Vanishing Pointra

Hangolódjatok tavalyi Puma Danger egysnittessel és idei playlisttel a szombati Vanishing Pointra

Már nagyon várjuk az idei, harmadik Vanishing Pointot, ezért össze is állítottunk egy kis audiovizuális pakkot a hangolódás megkönnyítésére. Csekkoljátok ezt az eddig rejtve maradt egysnittes felvételt a Puma Danger tavalyi Vanishinges koncertjéről, aztán hallgassátok végig az idei fellépőkből összeállított lejátszási listánkat. Bónuszként nyerhettek egy páros belépőt is!

A lineupról már korábban elmélkedtünk. Azóta kedvenc magyar zenekaraink, Kikeltetős kedvenceink, plusz a külföldi nagyágyúk mellé érkezett még pár új név is, illetve kiderült, hogy a koncertek után We Wanna Be Forgotten, Bahama Káosz, Telenkó Ábel, Yambo és Adis Abbé b2b Marci Csörgő szettekre rophatjuk majd.

Ez lesz a menetrend:

Ha nyerni szeretnétek egy páros belépőt, nincs más dolgotok, mint a cikk Facebook posztja alá kommentelni, hogy kivel merülnétek el az idei Vanishing Point pszichedelikus utópiájában, mindezt szerda éjfélig.

Szombatig pedig engedjétek, hogy a fületekbe költözzön ez a lista az est főszereplőivel:

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.