Kikeltető PÉNZ
The Best Bad Trip – Homunculus
Fehér Hang Sessions

A Fehér Hang legújabb részében a The Best Bad Tripet egy, a zenéjükkel egyazon mértékben (a szó legnemesebb értelmében) beteg környezetben láthatjuk. A Müsziben rögzített sessionben az emberkéről szóló dal emberi testrészekkel van megtámogatva, ami a nyugalom megzavarására adhat okot, ezért mindenképpen javasoljuk mindenkinek, aki már unja az ünnepi punnyadást.

Ami még ennél is fontosabb az az, hogy a múlt hét folyamán a The Best Bad Trip külföldi kapcsolatokra tett szert, köztük korunk egyik legmeghatározóbb amerikai zeneszerzője, John Zorn barátságára. Nála hitelesebben úgyse tudnánk semmit mondani a srácokról, úgyhogy álljanak itt a 62 éves zenészlegenda szavai:

“Sziasztok, nagyon köszönöm, hogy elküldtétek a Homunculus új verzióját, nagyon bejött! A számnak nagyon jó hangulata van, az egész banda nagyon együtt van. Mindenki élvezi a játékot, ez látszik rajtatok, ez nagyon ritka, és nagyon fontos. Hallottam a dal demóját tegnap, de ez a mostani verzió egy egészen új szint. Nagyon ütős, csak így tovább! Kívánom a legjobbakat, kellemes ünnepeket és boldog új évet.” – John Zorn


Idén karácsony három napján három újdonsággal lepünk meg titeket.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
interjú Bánkitó Akvárium kikeltető heti bontás Irie Maffia klippremier premier ep Kaktus middlemist red galéria Sziget kritika pécs koncert keretblog.hu képek volt fesztivál a38 fesztivál budapest fran palermo lemez keltető