Kikeltető PÉNZ
Befutott az aftermúvi a Kikeltető fináléjáról

December 10-én rendeztük meg a 2017-es Kikeltető döntőjét. Zsinórban negyedik évben hoztuk tető alá a legtehetségesebb feltörekvő zenekarokat, az idei finálé pedig minden eddiginél nagyobb médiafigyelmet kapott és természetesen nagyszerű közönsége is volt a döntős bandáknak. A The Swamp Creatures, az Analog Balaton, a Fat & Cute, a Kloggs és a végső győztes, Krúbi, közel telt ház előtt játszotta el műsorát. Fun Fact, hogy a csicsás trófeánkat Krúbi még aznap este egy kocsmában elhagyta.

  • Gyertek el idén is az év legizgalmasabb alternatív zeneszemléjére, melynek lebonyolítása inkább egy minifesztiválhoz fog hasonlítani.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
volt fesztivál budapest Bánkitó fesztivál Akvárium képek keltető Sziget fran palermo ivan & the parazol heti bontás kritika keretblog.hu a38 Kaktus koncert ep pécs kikeltető interjú middlemist red lemez Irie Maffia galéria keret