Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Befutott az aftermúvi a Kikeltető fináléjáról

December 10-én rendeztük meg a 2017-es Kikeltető döntőjét. Zsinórban negyedik évben hoztuk tető alá a legtehetségesebb feltörekvő zenekarokat, az idei finálé pedig minden eddiginél nagyobb médiafigyelmet kapott és természetesen nagyszerű közönsége is volt a döntős bandáknak. A The Swamp Creatures, az Analog Balaton, a Fat & Cute, a Kloggs és a végső győztes, Krúbi, közel telt ház előtt játszotta el műsorát. Fun Fact, hogy a csicsás trófeánkat Krúbi még aznap este egy kocsmában elhagyta.

HIRDETÉS
  • Gyertek el idén is az év legizgalmasabb alternatív zeneszemléjére, melynek lebonyolítása inkább egy minifesztiválhoz fog hasonlítani.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
képek koncert interjú fran palermo budapest keretblog.hu middlemist red volt fesztivál kritika galéria lemez Sziget kikeltető Bánkitó Kaktus ep a38 pécs Irie Maffia ivan & the parazol Akvárium keltető heti bontás 30y fesztivál