Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Elmarad az idei UbikEklektik

Elmarad az idei UbikEklektik

Júniusban derült ki, hogy az idei UbikEklektiket nem tudják az eddigi helyszínén, a Szőnyi művésztáborban megtartani. A szervezők pár héttel később bejelentették az új helyszínt, a galgahévízi Ökofalut, azonban sajnos ma kiderült, hogy itt is falakba ütköztek, és miután jövő héten már el kéne kezdeniük építkezni, inkább lemondták az egész fesztivált.

Az Ubik főszervezői, Görög “Halál” Miki, illetve a Bohemian Betyars két tagja, Palágyi Máté és Fehér Gabi az alábbi videóüzenetben jelentették be a szomorú hírt:

Az Ubikot minden alkalommal közösségi finanszírozásból rendezik meg, az Indiegogo jövő héten visszautalja a pénzt azoknak, akik megvették már a jegyüket. Idén az Eklektik mellett először rendezték meg az UbikFarmot, amelyről itt nézhettek egy videót.

  • Ha még nem voltatok az Eklektiken, akkor olvassátok el beszámolónkat a tavalyi fesztiválról, és reménykedjetek ti is, hogy jövőre sikerül megrendeznie a csapatnak.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.