Kikeltető PÉNZ
Felébredt téli álmából a pszichedelikus színtér
Carson Coma EP premier

Felébredt téli álmából a pszichedelikus színtér

Carson Coma EP premier

Megérkezett a Carson Coma régóta szóban forgó bemutatkozó kislemeze. A Cavepaintings a pár éve robbanó pszichedelikus bumm egyik legigényesebb utánpótlásának tűnik.

Tavaly januárban adták első koncertjüket, majd mi is írtunk róluk itt a KERET-en, egyben nálunk debütált az első daluk is ‘Outsider’ címen. A fiatal bagázs zenéjén elég erős nyomot hagyott a Middlemist Red korai pszichedelikus rockzenéje, de a színtér egyik legnagyobb külföldi inspirációját, a The Black Angelst is simán ki lehet hallani a négy számból.

Giorgióék tervei közt épp a közvetlen hatások levetkőzése szerepel a közeljövőt tekintve, vagyis a készülőfélben lévő nagylemezükben már gyaníthatóan egyénibb zenei megoldásokkal fogunk találkozni. A Cavepaintings mindenesetre így is egy tökös, profin felépített és megkevert 19 perces anyag lett, a hazai pszichedelikus szcéna egyik üde színfoltja.

  • A Carson Comával legközelebb február elején, a Ten Years Before évindító buliján találkozhattok.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.