EDM buliba csöppenünk ZORZ legújabb projektjén
január 12, 2023

A blogon már többször foglalkoztunk az egyik legtehetségesebb feltörekvő elektronikus producerrel, ZORZ-zal, aki most egy 6+1 számos projekttel jelentkezett, ahol a saját hangzás megőrzése érdekében kész instrumentálokat küldött a főként hyperpop/trap világban mozgó előadóknak, akik így mindenképp komfortzónán kívül kerülhettek a felvételek közben.

A zenéket sorrendben hallgatva egy DJ-szetthez hasonló, folyamatosan fokozódó élményt kapunk, mivel BPM szerint növekvő sorrendben kerültek fel a számok a kiadványra.

Megpróbáltam egy fokozatosan épülő DJ szett érzését hozni ezzel az anyaggal úgy, hogy a BPM szempontjából egyre gyorsabbnak tekinthető számok közé átmeneteket találtam ki, így a tracklist szerinti sorrendben haladva elég összefüggő a projekt.

– meséli Zorz

A lemezre felkerült Guza, GNOV, Lidokami, akivel ZORZ legutóbb egy teljes anyagot is ledobott, Lonefox, Grazzy, Kroka és BRT.

Viszonylag sok itthoni előadót kértem fel, voltak köztük friss nevek soundcloudról, de nagyobb nevek is, és igazából a felkérésre mindenki igent mondott.

A borító Varga Dániel munkája, ami folytatja a Hypermodern: Act 1-nál megkezdett képi világot, a Spotifyon és Youtubeon megjelenő vizuálokat pedig benvörös készítette.