Ezeket ne hagyd ki a Művölgyön!
július 22, 2015

A tavalyi évhez hasonlóan idén is letáborozunk pár napra a Művészetek Völgyébe. Elmondjuk, hogyan nyerhettek velünk napijegy csomagot illetve adunk pár javaslatot, mit érdemes végignézni a völgy keretein belül, ha a következő hétben Kapolcs környékén jártok.

Péntek

Az Anna and the Barbies koncertjét tavaly is nagyon élveztük, az idei évben ők foglalják el a Blue sPot Major színpadát először. Garantáltan ráhangolva a még frissen letáborozott völgylakókat a következő heti koncertáradatra. Mindenképp ott a helyünk. A helyszínről pedig előzetesen annyit, hogy imádott Blue sPot Cafénk, melyben annyiszor lézengtünk a délutáni forróságban új helyre költözött az előzetes nagy érdeklődés következtében. Biztosan lehetünk benne, hogy idén nem maradunk a kerítés rosszabbik oldalán. A Design Terminalban pedig Senáé lesz a főszerep, akivel nemrég készítettünk egy interjút, és fel is vettünk egy dalt tőle a Bánkitós koncertjéből.

Hétvége

Koncertek szempontjából mindenképp látogassatok el ismét a Blue sPot Majorba. A fesztivál további részében is igen erős programokkal várnak majd. Szombat este az Irie Maffia rázza majd fel a völgylakókat. Lesz még ezt leszámítva Balaton szeretett Gólya udvarunk gondozásában és legnagyobb örömünkre az este végeztével válogatott dj-k zenélnek majd az éjszakázni vágyóknak.

Szerdától

pedig megfontolandó a sátorhelyünk átheyezése – a völgyben elkövetett kalandjaink ideje alatt először – a Taliándörögdi Klastromhoz, a Balaton Method x Selected Sounds helyszínre mert nagyszerű programlistába ütközhetünk. Fellép a Middlemist Red, az Elefánt majd ha még nem láttuk volna megnézhetjük a Balaton Method filmet is, a Művészetek Völgyében töltött időnk alatt kétszer. Sok más érdekes fellépéssel egybekötve.

Lesz még Kiscsillag és Margaret Island a Design Terminaban majd Vad Fruttik, ismét a Blue sPot Major színpadán. Őket leszámítva semmi esetre se hagyjátok ki a Mayberian Sanskülotts, a Puszi és a Csaknekedkislány fellépését a Gólya udvarban.

A fesztivál végéhez közeledve felbukkannak majd a talán legismertebb nevek például a Hiperkarma, Quimby, 30Y trió

A legjobb pedig, hogy nyerhettek nálunk egy 5 napra felhasználható napijegy csomagot a Balaton Method x Selected Sounds x NVC x VJ Centrum helyszín felajánlásából. Írjátok le kommentben alább, melyik az általatok leginkább várt koncert a völgyben!

A jegyeket pedig legkésőbb péntekig kisorsoljuk. A nyertest Facebook üzenetben értesítjük.