Visszatér az Ötödik Emelet Fesztivál november végén

Hírek

november 26, 2020

Kocsis András

562

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A egyik kedvenc karantén projektünk volt tavasszal az Ötödik Emelet Fesztviál, amely az első lockdown alatt négy alkalommal király hazai előadók bensőséges mini-koncertjeit közvetítette az Instagramon az otthonmaradóknak.

A 10 perc/2 dal -koncepcióval kicsit el akarunk távolodni a hosszabb streamelésektől és igyekszünk egy dinamikusabb formáját megvalósítani az otthonzenélésnek, mindezt úgy, hogy mindenki szabadon bánik majd a tízpercével, hiszen a fellépők a saját Insta-oldalukon garázdálkodnak.

– magyarázta a fesztivál koncepcióját Horváth Orsi ötletgazda áprilisi cikkünkben, melyben még többet mesél a kezdeményezésről.

View this post on Instagram

A post shared by Ötödik Emelet Fesztivál (@fifthfloorfest)

Most szombaton a The Devil’s Trade (@thedevilstrade), Kolibri (@bandi.bognar), Jónás Vera (@verajonas_official), The Pontiac (@thepontiacmusic) és Vaghy (@vaghymusic) fog egy-egy rövid akusztikus szettet játszani. Érdemes bekövetni az előadókat, ugyanis a streamek mindenkinek a saját profilján lesznek elérhetők egymás után.

PLAYLISTEK