ULE támogatói buli lesz szerdán a Turbinában
december 7, 2021

Az Utcáról Lakásba! Egyesület, vagy közismert nevén az ULE egy nonprofit szervezet, akik üresen álló önkormányzati bérlakások felújításával foglalkoznak, melyeket aztán szociális alapon adnak bérbe hajléktalanságban és lakásszegénységben élő embereknek. A példamutató és hiánypótló humanitárius munkájuk kiadásainak jelentős részét különféle adományokból fedező egyesület minden évben szervez egy támogatói bulit is, ahol rendre színvonalas zenei produkciók adják a nevüket és támogatásukat az ügyhöz.

Idén sem lesz ez másképp: december 8-án a Turbinában Szabó Benedek, Nóvé Soma és a Ricsárdgír zenekar segít majd megalapozni a szervezet munkájának folytatását akusztikus koncertek formájában.

Ha még nincs programod aznap estére, és szeretnél egy jót bulizni úgy, hogy közben a pénzed is biztosan a legjobb helyre megy, akkor ott a helyed! A helyszínen különböző árú jegyek megvásárlásával támogathatod az ULE munkáját, ha pedig nem tudsz menni, de mégis segítenél, azt erre a linkre kattintva teheted meg.