Újhullámos strandbuliként csobban be a nyárba a Palaland
július 21, 2021

Nyári utópia, világbéke, kultúrmisszió egy egészen új és izgalmas strandélménybe csomagolva – ezt ígéri a Funkyzeit Events és a Palatinus Fürdő strandpapucsba- és köntösbe öltöztetett vadiúj eseménysorozata, a Palaland. A kezdeményezés célja, hogy a fürdőzni és táncolni vágyóknak végre ne kelljen kompromisszumot kötnie a forró nyári hétvégéken, illetve, hogy kárpótolja őket az elmaradt fesztiválokért.

Ez azért is különösen jó hír, mert a strand és a zene fogalma eddig az angol leány-és legénybúcsúktól és bigroom EDM slágerektől hangos Széchenyi fürdős bulikon ért össze, ami valljuk be, nem feltétlen a mi asztalunk.

A kollektíva eklektikus zenei palettát ígér a türkizkék vizű medencék mellé, a tőlük megszokott klasszik diszkós vonal helyett inkább a house, a nudisco és az indie dance zenék felé eveznek majd. A rezidensek mellett olyan válogatott hazai DJ-k szettjeire lehet majd ejtőzni, mint például a Fran Palermo szaxofon-és vokálosa Yambo vagy éppen a bemutatást már aligha igénylő Vedat Akdag, akit indie diszkópápaként hivatkoznak a srácok, és ez annyira jól csengő titulus, hogy muszáj volt idebiggyesztenünk. A Grand Opening július 24-én lesz, amire a visszatérő house DJ és producer Poli is becsobban a tervek szerint.

A nyitóbulin kívül összesen még 3 alkalommal, augusztus 14-én és 27-én, valamint szeptember 10-én mártózhattok meg a Palaland forgatagában, ahol a zene mellett a Palatinus strand összes szolgáltatását is bezsebelheti az, aki benéz egy kis lépegetésre.

  • Kedvezményes jegyek itt, esemény pedig itt, találkozzunk szombaton délután valahol a négyre csattogó strandpapucsok forgatagában!