Tóparti brutalista szállodában tart hotelbulit a Telekom Electronic Beats
július 13, 2023

A 2019-es nagysikerű budai körszállós buli után az Electronic Beats csapata folyamatosan kereste az érdekes helyszíneket az országban, most pedig rátaláltak a tökéletes spotra, a Lengyeltótiban található egykori Kék-tó Hotelre, ahova izgalmas előadókat és DJ-ket visznek a hétvégén.

Az egykor KISZ-táboroknak otthont adó, úrhajóformát idéző vasbeton épületben déltől éjjel kettőig tartó bulin fellép: a tavalyi Kikeltetőn is megjelent Ajsa Luna, az OTL oszlopos tagja gyuris, a friss nagylemezzel rendelkező Freakin Disco, a fúziós ska-val operáló Hakumba, a lemezjátszók mögé pedig érkezik: Tolo, Adis Is OK, Katamii és Subotage.

A zenei programokon kívül a szálloda szobáiban különböző művészeti projektet, popup színházat és további meglepetéseket tekinthetünk meg.

A Balaton érintésével transzferbuszok is indulnak, de lehetőség van a helyszínen sátrazásra, vagy lakókocsival való behajtásra is. Ételeket a Circo Pizza és az Esca kitelepülésén fogyaszthatunk, de a natúrborokból sem maradunk ki a Tábla jóvoltából.

A legjobb az egészben, hogy az esemény ingyenes, a bejutásról és a programról további részleteket itt találtok.