The Best Bad Trip – Homunculus
december 26, 2015

A Fehér Hang legújabb részében a The Best Bad Tripet egy, a zenéjükkel egyazon mértékben (a szó legnemesebb értelmében) beteg környezetben láthatjuk. A Müsziben rögzített sessionben az emberkéről szóló dal emberi testrészekkel van megtámogatva, ami a nyugalom megzavarására adhat okot, ezért mindenképpen javasoljuk mindenkinek, aki már unja az ünnepi punnyadást.

Ami még ennél is fontosabb az az, hogy a múlt hét folyamán a The Best Bad Trip külföldi kapcsolatokra tett szert, köztük korunk egyik legmeghatározóbb amerikai zeneszerzője, John Zorn barátságára. Nála hitelesebben úgyse tudnánk semmit mondani a srácokról, úgyhogy álljanak itt a 62 éves zenészlegenda szavai:

„Sziasztok, nagyon köszönöm, hogy elküldtétek a Homunculus új verzióját, nagyon bejött! A számnak nagyon jó hangulata van, az egész banda nagyon együtt van. Mindenki élvezi a játékot, ez látszik rajtatok, ez nagyon ritka, és nagyon fontos. Hallottam a dal demóját tegnap, de ez a mostani verzió egy egészen új szint. Nagyon ütős, csak így tovább! Kívánom a legjobbakat, kellemes ünnepeket és boldog új évet.” – John Zorn


Idén karácsony három napján három újdonsággal lepünk meg titeket.