Az MTV aranykorát idézi meg a Sasa Lele első videóklipjében
augusztus 27, 2021

Egy átkoncertezett nyár után sem fogy el a Sasa Lelendület (sajnos nem saját a szóvicc), a zenekar a mai napon húzza le a leplet első videójáról, mely egyben első nagylemezük, a november magasságában érkező Murmurations beharangozó nótája.

A Sasa Lele még tavaly nyáron, karanténidőkhöz passzoló módon egy szoba-sessiönnel debütált, egy évvel később pedig már valós idejű, háromdimenziós formátumban is koncerteztek országszerte, többek közt a Bánkitón, az A38-on, a Campuson vagy az Ördögkatlanon. A határozottan táncolható ‘The Only Thing I Like About This Place’ névre keresztelt, a banda definíciója alapján art/dance-punk dal a lendületes ritmikával kontrasztban az elszigeteltség mostanra gyakorlatilag mindenki számára túl ismerős témáját dolgozza fel.

A szám Lippai Danger Balázs rendezésében kapott videót, mely hangulatában és képi világában az MTV (a zenecsatorna) és a kilencvenes évek klasszik klipjeit idézi meg.

A videóról a következőt mesélték a fiúk:

Nagyon élveztük a közös munkát Balázzsal, aki jó barátunk is.  Az elején több beszélgetés alatt sikerült kitalálnunk, hogy mit szeretnénk látni, milyen üzenetet szeretnénk átadni.  Egy klasszikus music videót szerettünk volna, ami a ’90-es években akár az MTV műsorán is mehetett volna!  Ezt Balázs tökéletesen megértette és hozzáadta azt a képi világot, amit egyből megálmodott a szám hallatára.  Reméljük még sokszor dolgozhatunk vele, mind a türelmét és az aprólékosságát is nagyon csípjük.  A végeredmény egy olyan klip, amire mindannyian büszkék vagyunk!