Oldtimer kocsiban száguldva üldözi a boldogságot a Pandóra Projekt új klipjében
június 15, 2023

2023 elején jelent meg a 2021-es Kikeltetőben is döntőig jutó Pandóra Projekt, azaz Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna zenekarának első lemeze, a körbe-körbe karikába. A cím a lemezen található Párválasztó című dal egyik sora, ehhez a dalhoz érkezett most egy mozgalmas klip is.

A lányok a klip kapcsán elmondták, hogy egyszerre érezték nagyon testhezállónak a szerepüket, miközben a komfortzónájukból is kiléptek. Major Dorci így nyilatkozott az akciófilm-szerepről:

„Mindig azt hittem magamról, hogy rossz sofőr vagyok, mégis abszolváltam az autós üldözést egy babakék oldtimerben előzgetve és jelvényt mutogatva. Emellett egy nagyon menő, bátor és vakmerő nyomozóként is helytálltam, nagyon jó érzés volt.”

A klip ugyan izgalmas történetet mesél el, mégsem homályosítja el a dal jelentését, inkább új értelmezéseket társít hozzá. Janka így mesélt erről:

Ez volt az egyik legjobb forgatási élményem, és a Párválasztó új jelentést nyert számomra. Egy saját magammal vívott harcról mesél, és ez a klipben is visszaköszön.

A rendezésért Dezső felelt, az operatőr Barna Máté volt. Főszerepben Major Dorci, Végh Janka és Kövesi Zsombor, a klip vágója pedig Kőváry Dániel.

Fotók: Székely Zsófi és Kristóf Tibor