Lisszabonba repít OIEE legújabb trekkjével – Premier
március 21, 2022

Kocsis Bence elektronikus szólóprojektje a 2020-as Urban Camouflage után idén ősszel új nagylemezzel érkezik, most pedig a ‘TAJO’ címet kapó trópusi beütésű zenéjével segíti a nyárra való hangolódást. A szám mellé már csak egy nyári ing és egy hideg ital kéne, és mehetne is a hajnalig tartó lötyögés valahol a Duna-parton.

A ‘TAJO’ az előző lemez ‘Tagus’ című záródalának továbbgondolása, emellett a Lisszabonba torkolló Tagus folyó spanyol neve – így nevükben is szorosan fonódnak egymáshoz a szerzemények. Lisszabon a szerző egyik kedvenc városa, innen a dal borítóképe is.

Szerdától a prágai BADFOCUS-szal indulnak közös mini-turnéra, így ha valaki a héten Pozsonyban, Brnoban vagy Prágában jár élőben is meghallgathatja az új dalt. A közös koncertezésből pedig egy közös szám is kiforrt, ami minden jel szerint valamikor a nyár beköszöntével lát napvilágot.

Persze a hazaiak sem maradnak le a produkcióról, hiszen a nyáron a Pontoon-on tartanak majd közös bulit, ezen kívül május 13-án OIEE a francia Kid Francescoli előtt lép majd színpadra az Akváriumban.