Nyerjetek páros belépőt a Bass Camp Orfűre!
július 6, 2016

Régóta szeretnél már elveszni egy kicsit a dübörgő törtek zúgásában? Most július 22-24. között négy színpad, és 80 neves fellépő elégíti ki vágyaidat, ha hiányzott már egy igazán ütős elektronikus buli, amiben nem kap helyet a nagyfesztiválok által rongyosra nyomatott elektro vonal. A környezet meseszép, és még a tóban is csobbanhatsz, ha felfrissülnél. Pestről, autóval 2,5-3 óra autópályán, Pécstől pedig 30 perc eljutni Orfűre. Igazán semmi ennyi utazás egy ilyen fesztiválért, mi tuti ott leszünk!

Végre egy rendes elektronikus fesztivál, amire régóta vártunk / KERET Pécs

Végre egy rendes elektronikus fesztivál, amire régóta vártunk Beszélgettünk a Bass Camp Orfű szervezőjével. június 11. Kirschner Petra Július 22-23 között még egyszer megadatott, hogy jól elrúgjuk azt a bizonyos pöttyöst, a Pécstől nem messze lévő tónál. Hogy mi is a Bass Camp Orfű?

Hogy milyen fellépőkről is van szó?

Olyan nevekre rophatod majd a szabad ég alatt, mint Commix, Dappa AKA Dusty Fingaz, vagy Moresounds, hazaiak közül Bergi, Jade, Cadik, Ba10 és még sorolhatnánk, de inkább csekkold az eseményt, és gyere el!

Jó, jó, de miújság azzal a páros belépővel?

A szervezők felajánlottak egy bérletet, vagy egy páros napijegyet a fesztiválra, amely csak rátok vár, és csupán két lépés, meg némi szerencse választ el tőle!

Ennyi az egész, határidő: július 20., a nyertest Facebook üzenetben értesítjük. A Bass Camp Orfű 2016 Facebook eseményét itt találod.