Növelni szeretnéd a helyi közönséged? Jelentkezz erre a kísérletre!

Hírek

december 8, 2020

Jókay Kristóf

388

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nem mindenkinek lehet akkora mázlija, hogy bekerül egy nemzetközi, vagy most már akár hazai Spotify lejátszási listára. Márpedig 2020-ban mindennél nehezebb – és fontosabb – a zenei marketing az underground és feltörekvő együttesek számára.

Egy friss kísérleti applikáció pont erre próbál most megoldást találni. A program célja egy olyan algoritmus tesztelése, ami a zenehallgatókat a helyi előadókkal és zenéjükkel kötné össze. Így a zenészek is több olyan embert érhetnek el, akiknek tetszhet a munkásságuk, és közben a zenevadászok is jól járnak. A kezdeményezésről itt lehet bővebben olvasni.

Az alkalmazás ötletét támogatni, sőt, tesztelni is lehet, ha Spotify-jal rendelkező zenészként, zenekarként, vagy akár kiadóként jelentkeztek a kísérletre. A kutatásban való részvételhez nincs is más dolgotok, mint kitölteni ezt a formot!

És akkor kicsit bővebben az app működéséről:

Címkép: imanexperiment – where u are

PLAYLISTEK