Segíts a Mayberian Sanskülottsnek, hogy felvehessék a negyedik lemezüket!

Zene

augusztus 27, 2018

Palotás Ágnes

551

Lassan közeledik a Mayberian Sanskülotts harmadik nagylemezének, az Adlaitnek a második születésnapja. A négy éven keresztül készülő, nem kevés megpróbáltatás árán, végül közösségi finanszírozással megszületett album a mai napig nagy kedvencünk, és a dreampop formáció talán eddigi legütősebb munkája, a hajnalban sírva hazasétálás kötelező kelléke.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Eddig úgy tűnt, hogy a negyedik, Neverending Sorry néven készülő új anyag is hasonló megpróbáltatásoknak néz elébe, de egy kis összefogással talán nem kell 2020-ig várnunk a megjelenéssel. Tegnap startolt az IndieGoGo kampány amin keresztül te is támogathatod Budapest egyik legmenőbb zenekarának az új projektjét, és előre bebiztosíthatsz magadnak mindenféle mörcsöket – kazit, zinet, pólót, táskát, ami csak kell. A lemezt körülvevő izgatottságot tök jól mutatja egyébként, hogy még 24 óra sem telt el mióta elindult a kampány, de a kitűzött cél több mint felét összedobták már a rajongók.

Az album első két dalát bemutató Palms/Unreal EP nálunk debütált áprilisban – utóbbihoz Pajor Kristóf készített frenetikus videóklipet – és ha csak ebből a két számból indulunk ki, több mint esélyes, hogy kurva jó lesz a lemez. Szóval, hogy a zenekar facebook bejegyzését idézzük – “Valaki adjon már egy cigit, eskü, lemezre kell!”

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!