Így készül az új Middlemist Red album

Video

november 16, 2016

Énekes András Előd

515

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Eltöltöttünk egy napot a Middlemist Reddel még októberben, akik a hamarosan megjelenő Ripple Soul című lemezükön dolgoztak a Törökbálint határában fekvő SuperSize stúdióban.

A négy éve feltűnt, és a magyar alternatív zenei színtéren félreismerhetetlen nyomot hagyó MMR-t az új hangzásokról, szintikről, az elmúlt időszak változásairól és természetesen az új lemez munkálatairól kérdeztük. Somáék egy egész hétvégére beköltöztek a stúdióba, a végeredmény pedig november 19-től lesz hallható az összes elképzelhető csatornán. Addig is megajándékoztak minket még egy számmal a már év elején megjelent Evermore-on kívül, a mi ajándékunk pedig ez a videóinterjú.

Nyereményjáték

Nyerjetek páros belépőt november 25-re, a Middlemist Red A38-as lemezbemutatójára, ahol fellép a Deep Glaze is! Kövessétek az alábbi lépéseket!

1. Lájkold a KERET Facebook oldalát!

2. És a Middlemist Redét is!

3. Egy kommentbe alább taggeled be azt a barátodat, akivel mennél, ha nyernél!

Határidő: november 24., 12:00, a nyertest Facebook üzenetben értesítjük.

All credit goes to: Komróczki Diána

PLAYLISTEK