Ilyen volt a Ritual Glow a Kikeltető színpadán

Video

november 27, 2018

Major Bálint

625

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

A vízöntő korába lépve hosszú, elnyújtott mozgások indulnak be, minden lassan és alig érezhetően, mégis megállíthatatlanul változik. Ezt az érzést szokás flow-nak nevezni, amit már sokan megénekeltek/megírtak, de igazán szépen csinálni csak kevesen képesek. A Kikeltető abban a szerencsében részesült, hogy ezen kevesek egyike jelentkezett, mégpedig a Ritual Glow, akik már beküldött dalukkal is lenyűgözték a zsűri majd’ minden tagját, aztán a második koncertnapon élőben is bemutatkoztak.  

Íme tehát a lenyűgözött zsűri véleménye:

Az egyik legmeglepőbb produkció a mezőnyben. Baromira egyben van.

– Deli Soma

Annak ellenére, hogy az elmúlt pár évben rendesen betegre ettük magunkat a pszichedelikus rock minden irányzatából a hazai berkeken belül, ez a zenekar valahogy mégis megfogott.

– Kirschner Petra

Ez meglepően egyben van, simán elférne bármelyik másnapos psych rock válogatáson, és eszembe nem jutna elszkippelni a következő számra.

– Sajó Dávid

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK