A fesztivál melletti parkolóban volt a Fishing On Orfű legmenőbb színpada
június 23, 2017

Június közepén tényleg a fél zeneipar lemegy lemegy Pécs mellé fesztiválozni, a Fishing On Orfű évek óta stabilan jóelőre teltházas, és bár a nagyobb színpadokat évek óta ugyanazok a magyar alter produkciók uralják, a line-up azért évről-évre színesedik, és ez a közönségen is meglátszik. Ahogy tavaly írtam: „a virágkoszorús pesti hipszterek egymás mellett buliznak a nosztalgiázó harmincasokkal, ilyet nem látni sehol máshol, csak a Fishingen.” De még így is van sok jó banda, akik nem férnek be a hivatalos programba, pedig nagyon szeretnének potenciálisan új, értő közönségnek játszani.

Ezért hát gondolt egy nagyot idén néhány zenekar a független színtér punkabbik oldaláról, és összeálltak, hogy életre hívják az első Kimaradtak Nagyszínpadot. Ennek keretében a fesztivál melletti parkolóban gerilla koncertet adott az arra járóknak például a Panel Surfers, a The Keeymen és a Veszélyes Faszfej, hogy csak párat említsek.

A hepöningről csináltunk egy videót Sajó Dáviddal, ami eredetileg az Indexen jelent meg, de nézzétek meg ti is alább!

A videóban elhangzó élő felvételeket a Panel Surfers-től és a The Keeymentől pedig meghallgathatjátok teljes hosszában a bandanevekre kattintva.