Még egy bandának szorítunk helyet a Kikeltető záróbulin, döntsétek el, ki legyen az!
január 6, 2019

Január 18-án lesz az ötödik Kikeltető záróbulija, ahol a tavalyi nagy kedvenc Analog Balaton mellett fellépnek az idei szezon legjobb zenekarai, sokukat már láthattátok a Dürer Kertben, ott lesz a Doggos, a Megtűrtek, a Carson Coma, a Beach Beach & the Boogey Mango, a Titokzatostelepesek és Perrin, de lesznek teljesen új nevek is, mint például Kapitány Máté és a Collect All And Save.

Ezen kívül arra gondoltunk, hogy lehetőséget adunk még egy produkciónak, akik részt vettek a Düreres koncertnapokon, hogy fellépjenek a záróbulin, és hogy konkrétan ki legyen ez, arról ti dönthettek! Alább idézzük fel, hogy kikről is van szó, majd szavazzatok belátásotok szerint.

Ritual Glow

The California Nightmares

Bongor

Godot Workshop

Svájc2

Asztrik

Szavazás

Szavazz ide kattintva azokra az előadókra, akiket szívesen látnál január 18-án a TRIP Hajón a Kikeltető záróbuliján. Több előadót is bepipálhatsz, a határidő pedig január 9. éjfél.

Az eseményre még tudsz venni korlátozott számban kedvezményes jegyet ide kattintva. A koncertek után a Kikeltető zsűrije fog DJ-zni, de tartogatunk még meglepetéseket, ide kattintva tudsz visszaigazolni az eventre a Facebookon.