“Ki akartuk mosni az emberek agyát a klipünkkel”

Cikk

március 30, 2014

keretblog.hu

223

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Az olyan szélesebb körben nem ismert, azonban rendkívül izgalmas és aktuális bandák, mint a TOY nagyon ritkán lépik át Magyarország határát, azonban márciusban a New Beat szervezésében a brit banda a Dürer Kertben mutatta meg magát első ízben a hazai közönségnek.

A koncert előtt lehetőséget kaptunk dumálgatni a srácokkal, akik meséltek nekünk a turnéról, a lemez munkálatairól, a ‘Join The Dots’ klipjükről, de még a basszusgitáros becenevéről is.

tumblr_n2t6w7DKO81rpgj0bo1_500Nyerjétek meg a dedikált TOY – Join The Dots bakelitet! Ehhez annyit kell tennetek, hogy
1, lájkoljátok a KERET Facebook oldalát itt, vagy az alábbi gombbal:

2, megnézitek a lemezről a kritikánkat ezen a linken, és
3, válaszoltok itt, a poszt alatt kommentben egy kérdésre: Szerinted melyik dal tetszett nekünk a legjobban a kritika alapján? 

A kérdésre nincs helyes válasz, pusztán a véleményedre vagyunk kíváncsiak. A játék határideje, és a sorsolás: április 20. A nyertest Facebookon értesítjük. Hajrá! :)

PLAYLISTEK