Megtöltötték a Müszit a legfrissebb magyar zenekarok

Cikk

március 13, 2016

keretblog.hu

376

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Tegnap ünnepeltük negyedik szülinapunkat a Müsziben, ahol felléptek az elmúlt év legizgalmasabb friss zenekarai! Az estét az Isle Of Man kezdte a kávézóban, majd a székelyudvarhelyi Palma Hills avatta a mozitermet. A Budapest Open Mic Nights színpadán folyamatosan váltották egymást az akusztikus produkciók. A Kaktus után teltház lett, ekkor a BOMN színpadon az Aurevoir fergeteges bulit csinált, és a No Eves is nagyot zúzott a Moziban.

Éjfél után kezdett az Agavoid, akik a koncertjük után nálunk mutatták be első videóklipjüket, majd a Puma Danger zárta az élőzenés részt. Ezután a legkeményebbek még becsülettel táncoltak egyet a Blahalousianás Barbi, illetve a Middlemistes két Soma DJ szettjére.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött, reméljük legalább olyan jól éreztétek magatokat, mint mi.

Külön köszönet Deli Somának és a Müszinek, az összes fellépő zenekarnak, a Budapest Open Mic Nights szervezőinek, és mindenkinek, aki egy kicsit hozzátett az egészhez!

Lessétek meg alább Komróczki Dia és Bartyik Gréta képeit a buliról!

PLAYLISTEK