Péntek este KERET SZÜLIN4P a Müsziben!
március 10, 2016

Holnap, azaz pénteken a Müsziben velünk ünnepli negyedik születésnapunkat hat kiváló zenekar, kiegészülve a Budapest Open Mic már jól ismert fellépőivel is.

Három színpadon megy majd a buli este nyolctól.

Az élőzenés elektronikai vonalat az Isle Of Man kezdi meg a kávézó színpadon, majd a pszichedéliát egészen új formában prezentáló pécsi Kaktus után a pasztellesen sugárzó Agavoid zárja ezt a színpadot.

A Budapest Open Mic Nights saját színpadán a programsorozat jól ismert szereplői lépnek majd fel, köztük az Aurevoir., Versánszky Lóránt, Möpse és Czikó Márta.

Azért a tökös gitárzenének is jutott külön helyszín az estére, ráadásul az a jól ismert hátsó placc, a moziterem lesz. Itt tépi majd le az ember arcát a dögös punkos, indies Palma Hills koncertje, amit rögtön követ a kegyetlenül feszes élő koncerteket adó No Eves rockja, az estét pedig az egyik legegyedibb hanggal rendelkező magyar zenekar, a Puma Danger zárja.

Persze nem kell Puma után hazakullogni, ugyanis Middlemist Red és Blahalouisiana DJ szettekere lehet majd egy órától vadul csörögni.

A koncertek egyébként vetésforgóban kerülnek megrendezésre, tehát senki nem marad le semmiről, a pontos beosztást, illetve a színpadok elhelyezkedését megtaláljátok az alábbi képen.

terkep

Holnap tehát az egész ház tőlünk lesz hangos, ráadásul még pár elővételes jegyet is találtok a Müszi pultjában! Igazoljatok vissza az eseményre itt, és hívjátok meg barátaitokat is! Ezen kívül nyerhettek páros belépőt a KERET Facebook oldalán ide kattintva!