Menu

Épphogy felocsúdtunk a Kolorádó okozta tér-idő torzulásból, már itt is van egy új hét. A fesztiválozókra (és magunkra) való tekintettel most főleg a hét második felére ajánlunk programokat, nem csak Budapestre!

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Slim Cessna’s Auto Club, Terra Profonda

Július 6., Robot

A hét első progija egy igazán sötét, hamisíthatatlanul amerikai koncert lesz Slim Cessnáéktól a Robotban. Az egyértelműen kult-klassziknak mondható együttes country zenéjét a magyar Terra Profonda fogja megelőzni egy multidiszciplináris, több műfajt érintő koncerttel.

Kamalect: Margit-sziget Open Air

Július 7., Kristály

Én még mindig hajlamos vagyok azt hinni, hogy a Kamarave csapata tegnap kezdett el bulikat szervezni, pedig most két éve, hogy megvolt az első. Ezúttal újra a Dialect csapatával szövetkeznek, hogy megünnepeljék a szülinapjukat. A fellépők között ott lesz UK Garage irányból Baeker, experimentálisabb tájékokról Heatdeath1992 és Gigaset, de lesz még a rezidensek közül Meduzah, Kiqo, Molni, és a Zenezene is. Nem érdemes kihagyni, ha képben akartok lenni a most felfutó legújabb és legjobb arcokkal!

Telekom Electronic Beats X Zsolnay Fényfesztivál

Július 8., Pécs

Vidéki program riadó! Folytatódik a Telekomosok Fesztiválja, aminek keretében a Zsolnay Fényfesztivállal működnek együtt, hogy egy igazán egyedi estét hozzanak össze nektek. A fellépők között szerepel Co Lee, Hundred Sins és Sisi is, aki messze az egyik legjobb koncertet nyomta le a Kolorádó Keret színpadán a múlt héten. Pécs nincs közel, de annyira messze se, nézzetek le!

Loucura – MEGA RAVE DA TURBINA

Július 8., Turbina

Egyértelmű hiánycikk volt a jó baile funk az országból, ezt pótolja be a Loucura csapata. A brazil tematikájú bulira ezúttal érkezik a Berlinben élő brazil HIO is, hogy még autentikusabb élményben legyen része az ellátogatóknak. Ideális szombati fenékrázás!

Vágtázó Halottkémek, The Devil’s Trade

Július 8, Dürer Kert

A héten zárul a Dürer Kert 15. szülinapját ünneplő ingyenes minifesztivál, az utolsó koncertet pedig az egyik legikonikusabb magyar együttes, a VHK adja majd. Aki még nem látta őket élőben a több, mint 40 éves karrierjük során, annak kötelező a koncert, akinek pedig volt már szerencséje hozzájuk valószínűleg már nem szorul meggyőzésre.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek