Menu

Lassan vége a júliusnak, a fesztiválok többsége már lefutott, viszont ez nem akadályozott meg minket abban, hogy újra összeszedjük a hét legizgalmasabb programjait! Friss magyar-alter, kurrens trap, vagy UK Garage, egy csomó remek bulit lehet majd elkapni a következő hét napban.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Easy Live: s.TONE

Július 26., Easy Art Space

Vannak zenészek akik szinte már túl sok együttesben játszanak, de valahogy mindig össze tudnak állni egy olyan új kombinációban ami nagyon érdekes lesz. Ezúttal Klausz Ádámról (Nagy Emma Quintet, Sunma) és Csizmás Andrásról (Freakin’ Disco, Jazzékiel) van szó, akik az Easyben mutatják be az új, elektronikus zenei projektjüket.

Selah Vie – Ilyen az Élet lemezbemutató

Július 27., Ellátó

A napokban jelent meg nálunk az idén Kikeltető shortlistes Selah Vie debütáló nagylemeze, és most csütörtökön mindenkinek lehetősége lesz élőben is lecsekkolni őket az Ellátóban, mégpedig ingyen! A gimis barátokból összeverődött együttest leginkább az LGT inspirálta a zenéjében, de ezzel párhuzamosan az új lemezen megjelenik AKC Misi is. Érdekes kombó!

SHUTDOWN: The Summer Function

Július 28., A38 Hajó

Péntek estére van egy fix bulitippünk a hip-hopos/trapes arcoknak, hiszen az A38-on ennek a műfajnak egyértelműen a krémje fog szólni egész éjszaka. Baba Aziz kezdi majd a menetet, akit Sammiebeats, DJ Pampinho, Siaga és a SHUTDOWN fiúk (AKC Misi, txy808, KornelFR) követnek majd. Seggrázás-gyanús az egész fellépőlista.

Selecta pres. Silva Bumpa

Július 29., Toldi

A Selectás srácok bár még mindig nagyon fiatalok, már a második nagyon menő külföldi fellépőjüket hívják el a városba. Main Phase után ezúttal Silva Bumpa fogja majd feltölteni a Toldit, a legutóbbi alkalomból kiindulva, a nyár egyik legnagyobb bulija lehet. Ha bírod a hamisítatlan brit hangulatot, és az ezzel párosuló zenét, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a UK Garage ünnepséget!

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek