Menu

Itt az első igazi kánikulás hét a nyáron, és ennek megfelelően ajánlunk pár forró programot a hétre. Lesz köztük fesztivál, rapbuli, egész estés dj szett, de live jam is!

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Pontoon Live Jam

Július 12., Pontoon

Igazi all-star gála lesz szerda este a Pontoon fedélzetén. Vokálokon a csodálatos Nagy Emma, és szintén csodálatos Goulasch lesznek, a zenéért pedig a Klausz-Gányi-Ocsovay-Kosztolánszki négyes felel majd. Szerintem nagyon izgalmas elkapni jazz zenészeket a „természetes élőhelyükön”, azaz egy jam sessiönben, tökéletes hétköznapi program!

Bánkitó Fesztivál

Július 13-16., Bánk

Jön a héten a második Keretes kitelepülésünk is, hiszen újra itt a Bánkitó és vele együtt a Keretház is. Az ajánlónkat a fesztiválról itt olvashatjátok el, a fellépőkből szemezgetve pedig feltűnik pár Kikeltetős indulónk is: lesz Lighghty, Sisi, Lenkke és Lakótelep is! A Bánkitó továbbra is a legbarátságosabb a kedvenc fesztiváljaink közül, bőven jöhettek kisgyerekkel is. Idén a fesztivál sokkal nagyobb hangsúlyt helyez a hazai zenékre, az idei tematika (adaptáció) szellemében. Tali a tónál!

Telekom Electronic Beats Hotelbuli

Július 15., Lengyeltóti

Folytatódik a Telekomosok fesztiválja, Pécsről a Balaton mellé költöznek át. Lengyeltóti lesz a helyszín, a fellépők között pedig felbukkannak régi nagy kedvenceink, mint a Mordái, a Hakumba vagy a Freakin’ Disco. Mint az eddigi Telekomos események, magenta színű előfizetéssel ez a program is ingyenes neked és két barátodnak!

Siaga All Night Long

Július 15., Központ

Az egyik legkreatívabb dj a városban (már amikor épp Magyarországon van) egyértelműen Siaga. Saját editekkel, live elemekkel operálva mindig tele van olyan zenékkel a műsora amiket csak nála hallhatsz. Most szombaton egész este, öt orán keresztül fogja pakolni a trekkeket a Központ pincéjében, ne hagyjátok ki, mert ki tudja hogy mikor tűnik el megint hónapokra Hollandiában!

Betegszoba

Július 16., A38 Hajó

Hatalmas, óriási, gigantikus hip-hop buli lesz vasárnap a Hajó gyomrában. 19 MC, 10 sampler, egész nap zene, ha bírod a reppes témákat, mindenképpen nézz el a Betegszobára, mert garantáltan fogsz találni egy új kedvencet magadnak.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek