Menu

Ezeken a koncerteken fogunk szpottolni a héten

Heti Bontás – Június 19-25.

június 19, 2023

Nagy hírünk van: újraindul a Heti Bontás, a KERET blog programajánló rovata hétfőnként. A nyári fesztiválszezonra ráfordulva bár kevésbé vágyunk klubokba, június hónapban is számtalan kiváló program vár titeket a budapesti éjszakában.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Jazzelünk – New Fossils

Júnis 19., Pontoon

Az év talán eddigi legjobb jazz debütálása volt a New Fossils-é, a srácokat szerencsére sok helyen el lehet kapni élőben is első lemezük anyagával, most hétfőn például a Pontoonon, ráadásul ingyen! A koncert után Hesszes DJ-k játszanak majd.

Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf duó

Júnis 22., Gödör Klub

A Csókolom zenekar legendás énekesnője Darvas Kristóffal alkotott duójával egy igazán bensőséges koncertelőadás várható a szezon méltó zárásaként a Király utcai új Gödör klubban.

S*ggrázós Hajó-Buli

Június 23., Waka Hajó

A S*ggrázósoknak nem kisebb céljuk van, mint megteremteni az ellenpólusát a techno-uralta éjszakai tánczenés eseményeknek, nem tradicionális négynegyedre épülő zenei programmal. Harmadik bulijukon új vízekre eveznek, és a belvárosban, egy hajón fogják megtáncoltatni az érdeklődőket.

Wavy pres. Babel

Június 24., Turbina

A hazai hip-hop egyik legfontosabb kollektívája végre hivatalosan is bemutatja első válogatáslemezét, amiről itt olvashatjátok a kritikánkat. Fellép Co Lee, Aminon, Kebab, Chris Villon, Orlando, Kolibri, Blaize és még sokan mások.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek