A festői Salföldön rendez újabb ingyenes bulit a Telekom Electronic Beats
július 16, 2021

Akiknek hiányoztak már a Telekom Electronic Beats kúlabbnál kúlabb bulijaik, örömmel jelentjük, hogy nem kell tovább várni! Július 31-én a csodás Salföldön feltehetőleg szürkemarhák közepette fognak egy ingyenes bulit csapni a srácok, a headliner pedig nem más lesz, mint Palms Trax.

A TEB előző helyszíneiből kiindulva (apci tengerszem, Körszálló terasz) ez a mostani is egyedülálló lesz, és további izgalmakra ad okot, hogy a fellépők listája még nem teljes. Adis Abbé, Aurin és Soundbank mellett egy helyi tehetség is lehetőséget kap a fellépésre. Ezt a pályázatot mi is linkeljük itt, a beérkezett sessiönöket, mixeket pedig a TEB által delegált zsűri fogja elbírálni. Ha Salföld 50 kilométeres körzetében laksz, ne habozz, pörgess valami finomat és küldd el nekik!

Ha nincs időtök erre a rövid balatoni kirándulásra, akkor se búsuljatok, az eseményt, mint az összes Electronic Beates eventet, hibátlanul tudjátok majd otthon is követni streamről.

  • Itt ráadásul nem áll meg a misszió, szeptember 11-én Orfűn folytatja az országjárást a Telekom Electronic Beats egy hasonló, az életet újraindító eseménnyel.