Egy friss DLRM egysnittessel izzíthatjuk magunkat a hétvégére

Video

március 29, 2019

Steszkó Zsanett

450

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Nemrég kielemeztük a DLRM január 16-án megjelenő második, Suckerpunch című nagylemezét, amit a srácok az A38 nagytermében élőben is megidéztek.

“Az album záróakkordjait a ’Stronghold’ című szám jegyzi, a riff a Nirvanás grunge felé kacsintgat. Remek befejezése ez a lemeznek, a káoszba fulladó utolsó harmad pontot tesz az őrült utazás végére” – írtuk akkor a szerzeményről, ami most egyik legkedvencebb formátumunkban, egysnittesként is testet öltött.

A videót a február 6-i a lemezbemutatón Komróczki Dia rögzítette, a hangot pedig Nóniusz Gábor keverte.

A ‘Stronghold’ egyébként a kiadvány legbensőségesebb szövegű, legmélyebbre nyúló dala, amelyre Szabó Marci frontember – saját elmondása szerint – minden körülmények között fel tudja magát hergelni.

PLAYLISTEK