A Disco Nap utolsó koncertjét most az otthon kényelméből is visszanézhetitek

Video

március 15, 2020

Kis Réka

867

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Mindenki kedvenc dreamy lo-fi girlbandje, a Disco Nap január végén Facebook posztban jelentette be, hogy csaknem két és fél év közös zenélés, egy felháborítóan fotogén nyílt próba, egy általunk is megénekelt EP (Patchwork Blanket, kritkánkat erre találod), Düreres, Kolorádós 2019 után 2020-tól nem folytatják együtt.

Minden rajongó szerencséjére azonban decemberi, Gólyában tartott utolsó koncertjükről Rádi készített videót, amelyben a koncert teljes hosszában megtekinthető, át- és/vagy megélhető.

A zenekar tagjainak további terveiről egyelőre nem sokat tudni, de az énekes, Csóka Ági Szujó Alexandra animációival kiegészített szóló szerzeménye, a Hungerpéldául a blogon debütált.

És akkor az elhangzó dalok:

– Into the night
– No rules
– Fire
– Rely
– Runaway
– Vámpíros
– Izraeli
– Here we come

Címkép: Rádi

PLAYLISTEK