Nincs fűtés? BWOLA!

Video

március 6, 2018

Steszkó Zsanett

338

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ugyan a tavasz egyelőre szégyenlősen elfordítja felőlünk napfényes arcát, mi kaptunk egy adag télen elraktározott, mégis felhőtlen és izzó, örömünnep-érzést közvetítő kapszulát – íme a BWOLA január 25-ei klubestjének aftermovie-ja!

A BWOLA elnevezésű bulisorozat a global bass színteret itthon képviselő Babylon Records kéthavonta jelentkező, tematikus, audiovizuális, táncos mulatsága. Saját, igen találó definíciójuk szerint: urbánus zenei dzsungel a város közepén a szavanna és a longboardok hőseivel, ami ömlesztőtégelyként szolgál mindazoknak, akik szeretik egy éjszaka alatt háromszor körbeutazni a Földet. A város szívének különböző csücskeiben megrendezett happeningeken a srácok minden alkalommal izgalmas és újdonságokban gazdag zenei oázist pattintanak össze a kiadó hazai figurái és külföldi vendégelőadóik segítségével. A januári zenei trip során egy kanadai Dj, Bambii, két Babylon-rezidens – a kiadó és a hazai global bass szcéna feje, Stas és a kemény törzsi dobokra épülő jungle terror irányzat itthoni úttörője, Hataah – illetve friss pártfogoltjuk, a világzenei felfedező útra induló baq szolgáltatták a forró ritmusokat.

Videós-fotós-mindenesünk, Komróczki Dia is megmártózott a január végi BWOLA trópusi energiáiban és rögzítette is az egyszerre túlfűtött, mégis lebegésben gazdag este pillanatait. Íme másfél percnyi paradicsomi hangulat;

PLAYLISTEK