A sarkvidéki betyár

Cikk

november 25, 2016

Énekes András Előd

1362

Szemet gyönyörködtető klipet készített a Bohemian Betyars ‘Csavargó‘ című új számához, mely egyben a jövő tavaszra tervezett harmadik nagylemezük előfutára is. Fehér Gábor, a betyárok basszerosa mesélt nekünk a klip ötletéről és a következő szűk fél év terveiről.

“Kiutaztunk Izlandra Buday Matyival, a zenekar fotós-videósával 18 napra. Mikor kiérkeztünk hazaküldözgettünk képeket a srácoknak, hogy hol is vagyunk, és ekkor jött az ötlet, hogy itt forgassunk egy videót a legújabb számunkhoz.”

A végeredmény egészen impozáns lett, a klip főszereplője, Gábor pedig azt is elárulta, hogy jövő héten kezdenek bele a 3. nagylemezük stúdiómunkálataiba, ami egészen tél végéig fog tartani.

“Jelenleg úgy néz ki, hogy február 17. környékén fog megjelenni az album, utána pedig nyakunkba vesszük az országot, és itthon mutatjuk be az új szerzeményeinket. Március közepén aztán elindulunk egy külföldi turnéra is, a fő állomások Németország, Franciország, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Szlovákia és Csehország lesznek.”

 

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!