Beton.Hofi a Jazzboisszal karöltve csepegteti a kultúrát a Jolly presszóban
február 6, 2022

Beton.Hofi, akinek comic sins lemeze a tavalyi kedvenceink között is szerepelt, egy egészen meglepő pop-up koncerttel jelentkezett – a Jazzbois társaságában foglalta el a Boráros téri Jolly presszó színpadát. A helyről a kocsmablog 2010-ben a következőket írta: „A hely 5.00-kor nyit, ezzel szerintem elmondtam mindent, sziasztok…”

Jogos a kérdés, hogy az egyik legjobban pörgő hazai rapper miért itt lép fel. Hofi a Recordernek a következőket mondta:

azért a Jolly Presszóra esett a választás, mert kevés ilyen autentikus állapotban lévő hely van Budapesten, pedig van a társadalomnak egy rétege, amelyik ilyen helyeken tölti az idejét. És hát tőlem sem idegen ez a terep. Abban, hogy minőségi jazz-zenészekkel viszonylag jelentőségteljes dalokat adunk elő egy olyan helyen, ahová halni jár az élet, szerintem a szocio-vetületen túl is van valami izgalmas.

A hely hangulatát tökéletesen kapta el Miki357, aki egy snittben, kézikamerával rögzítette az eseményt.

Ezt a felállást legközelebb február 18-án láthatjátok a Turbinában, Beton.Hofi pedig áprilisban tart szólókoncertet az Akváriumban.

  • Tavaly mi is kocsma-sessionre adtuk a fejünket, a Villány-Siklósi borozó forgatagában készített KERET Live-ot itt tudjátok meglesni.