Beton.Hofi egy Manna ABC-ben állította ki első Fonogram-díját
június 4, 2022

Szokatlan dolog, hogy a jelenleg legjobban pörgő hazai rapper élete első szakmainak mondható díját egy 0-24-es ABC felső polcára helyezi ki, bár Beton.Hofi legutóbbi Jolly presszós jelenése és a Mannával közös merch után annyira már nem lepődtünk meg az esemény láttán.

Fontos, hogy kontextusba helyezzük az esemény jelentőségét, ezért említsük meg, hogy milyen történeteket szült eddig a hazai rap világában a Fonogram. Valószínűleg annak, aki valamilyen szinten követi a hazai zenei életet nem új infó Majka rendszeres kiborulása a díjátadás után, főleg amikor Krúbi kapta az év raplemeze díjat 2019-ben. Barátja Curtis pedig egyszer annyira kiakadt az újhullámos jelölésekre, hogy idegességében földhöz vágta és összetörte egyik előző trófeáját.

Forrás: Manna ABC Facebook

Beton.Hofi a tavalyi sikeres lemeze után sem szállt el a földtől, a pesti éjszakában a mai napig fülig érő mosollyal várja a barátkozni vágyókat, éjszakai életének pedig fontos részét képezte a Kálvin tér és a Baross utca sarkán található szűkös éjjel-nappali Manna ABC.

A reménytelenség perceiben mindig ott volt számomra egy-egy bezacskózott és kellőképpen megpuhult, ízletes pizzás csiga esetleg szárított marhahús snack, amit kiváltképp imádok. Ezeket majszolgattam hazafele a Barosson, meg-megállva. Volt, amikor gondoltam bevárom a 909-est, de igazából úgy voltam vele, hogy haladjunk.

Írta Hofi a kisboltről.

A rapper egészen fél nyolctól kilencig megállás nélkül pacsizott a rajongókkal, pózolt a közös képekhez, és dedikálta a helyszínen megvásárolható Beton.Hofi x Manna ABC pólókat, aminek bevételeiből a Heim Pál Gyermekkorházat támogatták.

Miután mindenki sorra került, egy rövid beszéd elmondása után Hofi az ABC falai közé vitte a Miki357 által kidekorált díjat, egy egyszerű bolti fellépő segítségével pedig az üzlet legfelső polcára helyezte azt. Aki esetleg lemaradt volna a jeles eseményről, az bármikor megtekintheti a díjat.

Kiemelt kép: Manna ABC Facebook