Az Exotic Girlfriend új klipjével helyettünk is hátat fordít a félrecsúszott és kínos első randiknak
december 7, 2019

Kinek ne lenne legalább egy horror elsőrandis története? Kinek van egyáltalán nem horror elsőrandis története? Egy ilyen találkozás a szorongások és elvárások metszetében millióféleképpen elcsúszhat, és a végtelen pályaakadály egyike például az, ha nem beszéltek közös nyelvet (metaforikusan és egészen konkrétan sem).

Egy efféle félresikerült randi története bontakozik ki az Exotic Girlfriend ‘Eastern European Accent’ című számához készült új klipjében, melyben minden valaha létezett Tinder-felhasználó magára ismerhet.

A nyelvi és kulturális különbségek miatt vakvágányra siklott randit feldolgozó ‘Eastern European Accent’ zenéjét a Rock Band for Old Men és a Puma Danger zenekarokból ismert Korb Géza, a szöveget pedig Soós Andi és Varga Noémi írták. A klipet Noémi rendezte, operatőre Vincze Alina volt.

Az összetört szíveket, transzatlanti szerelmeket és hétköznapi szorongásokat megéneklő Exotic Girlfriend debütáló száma februárban jelent meg, nyáron pedig a Kolorádón is játszottak. A zenekarhoz idén csatlakozott Neményi Lilla (basszusgitár) és Papp Zsófia (dob) is.