A METEO új klipjében fülledt, egysnittes táncmulatság és Csordás Zita hangja csábít a parkettre
május 3, 2019

Az őszi demobemutatós-előjátszós buli után májusban elérkezik a METEO várva várt lemezbemutatója, erre hangolódván a zenekar meglepett minket egy klippel, amit nálunk láthattok először. A srácok a kisfilmben szépen bemutatják, milyen stílusban és állapotban ajánlott a lemezbemutató koncertjüket végigtáncolni, amihez Csordás Zita gyönyörű hangja mellett a fények, füstelemek, és hasonlóan pszichedelikus komponensek is nagyban hozzájárulnak.

Rözge Maxim, a zenekar fontembere a következőket mesélte a vandonatúj, friss, ropogós felvételről:

“A klipp egy szombat reggel keszült, baráti társasággal. Különösebb cselekmény szándékosan nincs. Végig egy snittet látunk. Egy fülledt, párás táncmulatságnak vagyunk tanúi, a maga nyersességében, ahol a lassított mozgás minden szereplő egyéni tánckultúráját analizáltatja. Olyan, mintha a néző is ott lenne, a társaság részeként.

A dal a nemsoká megjelenő első nagylemezünk előfutára. 2013 körül íródott, de a zenekar nem foglalkozott vele ezidáig. Ez a legrégebbi dal mind a tizenkettő közül, ami rajta lesz a lemezen.

A kreatív produceri munkáért Nóvé Soma (Middlemist Red) felelt. A hangmérnöki szerepet Gál Máté (Run Over Dogs) öltötte magára. Ezenfelül Csordás Zita (Mayberian Sanskülotts) énekel. Óriási köszönet Finta Mírának a rendezésért, és a szereplőknek (Balogh Berta, Balogh Franciska, Demeter Dávid, Háló Borbála, Háló Sára, Soltész ‘Soso’ Péter). Valamint köszönjük a Neverland Bar & Escape Room-nak, hogy befogadták a stábot.”

  • Szóval május 16-án a Toldiban találkozunk a METEO várva várt lemezbemutató koncertjén, ahol a Bozo segít felpezsdíteni a hangulatot legalább olyan fülledtre, mint amilyen a kisfilmben prezentált állapot!