cikkheader

Miért kérjük, hogy támogass minket?

Jó tartalmat rendszeresen előállítani nem lehet pénz nélkül. A KERET évekig működött önkéntes alapon, azonban szeretnénk fejlődni, növekedni, ehhez pedig szükségünk van a ti segítségetekre. Nem akarunk a jövőben sem kiadói hátteret, vagy rossz szájízű állami támogatásokat felvenni, mert szerintünk független zenével csak független média felület tud hitelesen foglalkozni.

Hogy miért kérjük a támogatásotokat, arról bővebben itt írtunk.

Hogyan tudsz támogatni minket?

Havi rendszerességű utalásokkal, nagyjából úgy, mintha csak a Spotify-ra fizetnél elő. Az alábbi malacperselyekkel szemléltetjük a lehetséges havi támogatások mértékét, bármelyikre kattintva tovább kerülsz a PayPal fizetős oldalára.

Ezen kívül várjuk az egyszeri támogatásotokat is, melyet videós felszerelésre fordítanánk. Mire van szükségünk? Jelenleg leginkább két vezetéknélküli csíptetős mikrofon szettre és hozzá kábelekre, hogy profibb hangot tudjunk venni a videókhoz. Ha van ilyen eszközöd, ami már nem kell, és nekünk tudnád adni, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@keretblog.hu címen!

A fizetéshez PayPal felhasználóra és/vagy bankkártyára van szükséged. Ha ezekkel nem megoldható számodra, hogy támogass minket, írj nekünk, hogy milyen fizetési lehetőségekkel bővítsük a lehetőségeket.

Ha nem áll módodban jelenleg pénzzel támogatnod minket, még mindig feliratkozhatsz a levelező listánkra alább. A jövőben tervezünk más támogatási módokat is bevezetni, ezekről is itt értesülhetsz majd.Továbbá nagy segítség, és örülünk neki, ha megosztod ezt az oldalt a barátaiddal, például ezzel a nagy kék gomb segítségével itt:

 

Miért jó, ha támogatsz minket?

Egyrészt jó karma, és abban bízunk, hogy téged is büszkeséggel tölt el beállnod mögénk, és segíteni a működésünket. Másrészt felkerülsz a támogatói levelezőlistánkra, melyen keresztül egy csomó király dolgot küldünk időről időre az inboxodba.

Kövesd a KERET BLOGOT!
a38 galéria Sziget middlemist red interjú album budapest Akvárium ivan & the parazol fesztivál képek fran palermo kritika Irie Maffia keretblog.hu heti bontás koncert pécs lemez kikeltető keltető ep Bánkitó Kaktus volt fesztivál