“Szerettük volna szemelvényeire osztani ezeket a hangulatokat”

Cikk

június 3, 2013

Kocsis András

256

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét. A FEL című album első harmada, az F nevet viselő kislemez a napokban jelent meg, amelynek alkalmából a pécsi srácok hatalmas koncertet adtak a Parkban, ahol a hatezer fős tömeg ízelítőt kaphatott az új számokból.

Az együttes a budapesti bulit megelőző sajtótájékoztatón mesélte el nekünk, hogy miért darabolták fel az új albumukat három részre, hogy mit kap az, aki megveszi a FEL első részét, és hogy mikorra várható a folytatás. A két frontember mellett pedig megszólal az interjúban Jappán, aki a lemez utómunkálataiért volt felelős, valamint Kocsis Bence és Bálint Dániel is, akik a különleges csomagolásért feleltek.

PLAYLISTEK