Idén is bivalyerős a Pohoda, a Szlovákok rejtett fesztivál-kincse
június 25, 2018

Minden fesztiválra járó ember életében eljön a pont, amikor teljesen ráun országának felhozatalára, és elkezd külföldre kacsintgatni. Nyilván jó lehet kijutni a Primaverára, mindenkinek a bakancslistáján ott a Burning Man, a Glastonbury pedig az európaiak számára a nagybetűs fesztivál, azonban hozzánk sokkal közelebb, sokkal barátibb áron is találni remek fesztiválokat.

Ezek közül az egyik legmegközelíthetőbb a Pohoda, amelyet sokan a szlovákok Szigetének csúfolnak, ám ez legfeljebb csak a line-upot elnézve merülhet fel, hiszen az itteni vibe sokkal kedvesebb, családiasabb és nyugodtabb, mint a pesti szabadság szigetén.

Maga a rendezvény megőrizte a butikfesztivál hangulatát, mégis olyan nemzetközi fellépőket hoznak, mint

St. Vincent, Glass Animals, Danny Brown, Aurora, Blossoms, Badbadnotgood, Tune-Yards, La Femme, SOPHIE, Ross From Friends, továbbá nyilván a szlovák előadók legjobbjai.

Mindezt kifejezetten baráti áron, a belépő 99 euró a három napra. A Pohodát szokás az európai fesztiválok rejtett kincseként emlegetni, mi pedig különösen jó helyzetben vagyunk, hiszen Trencsén mindössze 3 órára van kocsival Budapesttől. A zene mellett számos kulturális és más program várja az érkezőket.

  • További infókat találtok a fesztivál honlapján, jegyet venni ezen a linken tudtok. Idén először mi is jelen leszünk, csatlakozzatok ti is!