Hat számos debüt EP-vel indítja az új évet a Megtűrtek
január 1, 2019

Ma, az újév első napján éjfél után 7 perccel írt rám Domonkos, a Megtűrtek basszusgitárosa, hogy pár napja elkészültek a debüt EP-jükkel, és szeretnék, ha megjelenne a KERET blogon. Ezt már csak este hatkor láttam, ahogy a pár órás felületes alvásomból feléredve átpörgettem az üzeneteimet, közben a srácok már ki is rakták a cuccot a Facebook oldalukra. Ennél jobb évkezdést kívánni se tudnánk, hallgassátok az anyagot, mert nagyon forró!

A Megtűrtek az idei Kikeltető egyik legizgalmasabb zenekara, gépi alapot és sok-sok szintit kevernek hardcore-ral és punkkal. Ebbe a zabolátlanul feszes valamibe aztán még szabadon kevernek például itt-ott trap beateket, csak hogy csavarjanak mégegyet az egészen.

A 6 dal hosszú self-titled kislemez számainak egy részét már hallhattátok a banda Dürer Kertes Kikeltetős konertfelvételeiből, a stúdióverziókra pedig úgy látszik csak 2019-ig kellett várni.

Az anyag tölthető a Bandcampről, a srácokat pedig csípjétek el élőben az idei Kikeltető záróbuliján, január 18-án, a Trip Hajón.