Instázz a Szigeten a #keretblog hashtaggel! részletei..." /> Instázz a Szigeten a #keretblog hashtaggel! részletei…

">
Kikeltető PÉNZ
Instázz a Szigeten a #keretblog hashtaggel!
És a te fotóddal lesz kitapétázva fél Budapest!

Instázz a Szigeten a #keretblog hashtaggel!

És a te fotóddal lesz kitapétázva fél Budapest!

A home screen első oldalán van az Instagram ikon? Koncerteken pár kép erejéig előjön belőled a négyzetfotós? Fejből tudod az összes filter nevét? Minden étkezés egy instával kezdődik? Ha az utóbbira igen a válasz, akkor mi már sajnos nem tudunk rajtad segíteni, de ha a többi pont alapján (is) magadra ismertél, te vagy a mi emberünk!

A KERET matricák eddig három generációt éltek meg, a következőn pedig könnyen lehet, hogy a te képed lesz. Fotózz sokat a Sziget fesztiválon, lásd el az Instagramos képeidet a #keretblog hashtaggel is, a legjobb fotók közül pedig kiválasztunk párat, amely a blogunk logója mögött fog díszelegni hétszer hét centi öntapadós felületen.

A kép, vagy képek készítőjét ráadásul – ha elérjük Instagram üzenetben – megajándékozzuk 200 darab matricával!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.