“Ez a lemez a fiatalságunk képeskönyve” részletei..." /> “Ez a lemez a fiatalságunk képeskönyve” részletei…

">
Kikeltető PÉNZ
“Ez a lemez a fiatalságunk képeskönyve”
The 1975 interjú

Ahogy már korábban beszámultunk róla, megjártuk az osztrák fővárost, hogy ott lehessünk a The 1975, hazánkhoz legközelebb eső koncertjén a Flex nevű klubban. A beszámolót és a képeket már bizonyára láttátok, és most itt az interjú is.

Amikor a helyszínre értünk óriási sor várt minket a bejárat előtt, de mi egy oldalsó ajtón be tudtunk slisszanni a koncerttérbe, ahol a banda és a stáb épp a hangosításon végezték az utolsó simításokat és a fényeket próbálgatták. Elég nagy volt a hangzavar, ezért visszavonultunk a turnébuszba, ahol a frontember, Matt Healy készséggel válaszolt minden kérdésünkre.

Az interjú előtt beszélgettünk egy picit vele, mert láttuk rajta, hogy nagyon fáradt. Az interjúban is ellhangzik, hogy nagyon kimerítő a turné, közel egy évig szinte minden nap más városban adnak teltházas koncerteket, és csak heti egy nap jut pihenésre. Mesélt még nekünk a bemutatkozó lemezükről, és a videóból kiderül, hogy melyik dalhoz forgatják a következő klipjüket!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Bánkitó volt fesztivál keretblog.hu premier Irie Maffia a38 heti bontás lemez middlemist red galéria kritika fesztivál Akvárium pécs koncert Sziget keltető Kaktus budapest kikeltető képek fran palermo interjú klippremier ep